Escala
header
Congres Duurzaam HR

Congres Duurzaam HR

08-10-2018

 

0 reacties geplaatst

Tags: duurzaam HR, duurzaam ondernemen

 


Duurzaam ondernemen, duurzaam gedrag is in.

Vele organisaties bewandelen de weg naar een duurzame benadering van resultaten, medewerkers en maatschappelijke omgeving. HR kan zeker niet achterblijven op deze belangrijke trend naar een meer duurzame relatie met de medewerkers en de omgeving. Duurzame hr pakt de uitdagingen aan die onze veranderende maatschappij met zich meebrengt - de krapte op de arbeidsmarkt, de files, de vergrijzing, de balans werk-privé ... - en zoekt daar oplossingen voor in de manier waarop er gewerkt wordt.

Wat kunnen organisatie doen om meer actief in te spelen op deze nieuwe trend naar meer Performantie, People en Planet? Wat is de balans tussen Performantie, People en Planet? Hoe kunnen we vanuit HR een rol spelen in het ontwikkelen van een duurzaam beleid binnen de organisatie? Kunnen we door een duurzaam HR het imago van onze organisatie opkrikken op de arbeidsmarkt (employer branding)?

Tijdens het congres ‘Duurzaam HR: de weg naar een performante en mensgerichte organisatie’ krijgt u een antwoord op al deze vragen'.

Een niet te missen congres: Inschrijven kan hier.


0 reacties geplaatst

Plaats een nieuwe reactie

Onze partners

Met de steun van

© Copyright 2018 door Skilliant cvba| Alle rechten voorbehouden | Algemene Voorwaarden | Privacy | m.z. Spoorwegstraat 14 | 8200 Brugge België