Escala
header

VZW-studiedag

Concept

De duizenden vzw's die actief zijn op het vlak van sociaal-cultureel werk, onderwijs, sport en ontspanning, zorg en gezondheid, ... betekenen een enorme verrijking voor onze samenleving. Met hart en ziel zetten deze vzw's, sommigen met personeelsleden, sommigen enkel met vrijwilligers, zich in voor hun missie.

Met deze studiedag biedt Escala enkele boeiende sessies aan voor al wie betrokken is bij het beleid van vzw's zoals bestuurders en directie alsook de actieve vrijwilligers in kleinere vzw's.

Sommige personen die actief betrokken zijn bij het beleid van vzw's hebben vanuit hun werkomgeving al heel wat kennis en ervaring met het reilen en zeilen van een vzw. Anderen zijn enkel in hun vrije tijd actief in een vzw en dan is het niet altijd evident om te beoordelen of alles correct verloopt en om eventuele oplossingen te vinden voor een stroef lopende bestuurswerking.

Deze studiedag is de ideale gelegenheid om eventueel samen met andere bestuurders inspiratie op te doen voor uw organisatie en de banden aan te halen in een aangenaam kader. 's Middags voorzien we een verzorgde broodjeslunch.

 

Onze partners

Met de steun van

© Copyright 2018 door Skilliant cvba| Alle rechten voorbehouden | Algemene Voorwaarden | Privacy | m.z. Spoorwegstraat 14 | 8200 Brugge België