Escala
header

Woninghuur: sociale en juridische topics (Westerlo)

Concept

Al 10 jaar organiseert Escala een brede waaier aan toegepaste en kwalitatieve opleidingen specifiek voor onze sector: overheden en de social profit.

Met deze nieuwe studiedag "woninghuur: sociale en juridische topics" richten we ons naar iedereen die actief is in de sociale sector (OCMW, CAW, gemeente, sociale instanties, SHM, SVK, armoedeverenigingen, belangenorganisaties, ... ).

Bedoeling is dat u met nieuwe kennis en inzichten naar huis gaat waardoor u nog beter situaties kan inschatten en mensen kan begeleiden.

In de voormiddag focussen we op de basisregels en de wijzigingen in de huurregelgeving (privé-huur en sociale huur) die voor u in het bijzonder relevant zijn.

In de namiddag gaan we dan in op diverse specifieke topics waar u vroeg of laat mee wordt geconfronteerd. Deze worden telkens praktisch en concreet toegelicht door betrokkenen van de eerste rij.

Inschrijvingsrecht: 160 euro (excl. BTW)

Inbegrepen: deelname aan de studiedag, een map met de slides van alle 6 sessies, een rugzakje met heel wat praktische en concrete kennis en de mogelijkheid om te netwerken en ervaringen uit te wisselen met collega's uit uw sector.

Deelnemers uit de profit betalen voor deelname 245 euro (excl. BTW).

Korting: contacteer ons op voorhand bij 3 of meer inschrijvingen vanwege dezelfde organisatie.

Event-coördinator: Carine Casteleyn, T051/26.87.65, carine.casteleyn@escala.be

Inhoudelijk coördinator juridische en maatschappelijke opleidingen: Nick Mouton, T051/26.87.65, nick.mouton@escala.be

 

Onze partners

Met de steun van

© Copyright 2018 door Skilliant cvba| Alle rechten voorbehouden | Algemene Voorwaarden | Privacy | m.z. Spoorwegstraat 14 | 8200 Brugge België