Escala

Bedrijfsopleidingen

header

Cultuurbewust koken

Opleiding van 2 sessies

Start:

24-10-2018, Kortrijk

24-10-2018, Doorniksesteenweg 220, 8500 Kortrijk

Lesdata

Wegbeschrijving

Lesdata van deze opleiding: 24/10/2018 ( 09:00 - 12:00 )   |  24/10/2018 ( 13:00 - 16:00 )

In een wereld waar diverse culturen zich meer en meer met elkaar mengen is het belangrijk om goed te kunnen inspelen op de noden en de wensen van residenten. In deze opleiding leert u hoe hiermee om te gaan

Programma

  • Kennismaken met verschillende culturen en hun gewoonten
  • Verschillende bereidingen volgens cultuur
  • A la minute inspelen op de wensen van de resident

Methodologie

Theorie en praktijk

Voor wie is deze opleiding bestemd

Koks en keukenmedewerkers uit ziekenhuizen, rust- en verzorgingstehuizen, woon- en zorgcentra, revalidatiecentra.

Voorkennis

Actief betrokken zijn in het samenstellen en/of bereiden van maaltijden voor residenten

Docent

Hanae Benallal is diëtiste en voedingsdeskundige. Naast individuele begeleiding, geeft ze ook lezingen en workshops rond gezonde voeding, dieetvoeding, voeding binnen specifieke culturen, budgetvriendelijk koken en duurzame levensstijl.


Opleiding van 2 sessies

Start:

24-10-2018, Kortrijk

24-10-2018, Doorniksesteenweg 220, 8500 Kortrijk

Lesdata

Wegbeschrijving

Lesdata van deze opleiding: 24/10/2018 ( 09:00 - 12:00 )   |  24/10/2018 ( 13:00 - 16:00 )

Prijs € 150.00 (excl. BTW)

Bedrijfsopleidingen

Onze partners

Met de steun van

© Copyright 2018 door Skilliant cvba| Alle rechten voorbehouden | Algemene Voorwaarden | Privacy | m.z. Spoorwegstraat 14 | 8200 Brugge België