Escala
header

Escala: omdat uw organisatie ons uitgangspunt is

Escala is ontstaan uit de Syntra West groep en werd in 2007 gecreëerd als specifiek merk dat zich richt naar openbare besturen, social- & non-profitorganisaties en de sociale economie. We bieden deze organisaties doelgroepspecifieke opleidingen, volledig toegespitst op hun specifieke situatie en de opleidingsbehoeften van hun medewerkers.
In 2014 werd Escala ondergebracht onder de CVBA Skilliant. Samen met SBM Bedrijfsopleidingen organiseert Escala korte en praktijkgerichte opleidingen.


Afgelopen jaar werden er 629 in-house opleidingen en 1234 open opleidingen georganiseerd. Om de bereikbaarheid voor deelnemers te vergroten, worden de opleidingen op verschillende lesplaatsen gegeven.
Het team van Escala streeft naar kwaliteit en innovatie binnen de opleidingsportefeuille. Betaalbare en kwalitatieve opleidingen, met een grote leerimpact op uw organisatie of bestuur en met de grootst mogelijke zorg voor kwaliteit, daar streven we naar!


Uw bestuur of organisatie is nooit uitgeleerd. Daarom biedt Escala u een full-service opleidingspakket. Met open opleidingen op vaste data en locaties in heel Vlaanderen. Met opleidingen op maat, die we inpassen in de werkwijze en agenda van uw organisatie. En met alles wat ertoe bijdraagt dat uw organisatie het maximum uit onze opleidingen haalt. Van nauwgezette projectbegeleiding tot gedegen competentiemanagement. Van doordacht opleidingsplan tot glashelder advies over mogelijke subsidies.

Onze partners

Met de steun van

© Copyright 2018 door Skilliant cvba| Alle rechten voorbehouden | Algemene Voorwaarden | Privacy | m.z. Spoorwegstraat 14 | 8200 Brugge België